S.T.O.E.P. - Studio Theater Op Elke Plek

Levende standbeelden, Mysteriespelen, Animatie-acts, Projecten

 

 

 
Theater Op Elke Plek, dat is wat S.T.O.E.P. nastreeft. Bent u op zoek naar een bijzondere act of ludieke aankleding voor een feest. jubileum, opening, festival of campagne? Wij hebben diverse levende beelden in ons bestand. Daarnaast werken wij in onze Studio graag een nieuw idee voor u uit. S.T.O.E.P. 'verbeeldt' uw bedrijfsnaam, thema of campagne in 'goud'. 'koper', 'brons', 'marmer' of 'verweerd steen'. Naast levende standbeelden hebben wij diverse andere acts en evenementen.  

Levende standbeelden

Zeus en Europa. Een 'symbiose' van griekse mythologie en het Europa van de 21e eeuw.

Psyche. De gevleugelde vlindervrouw, verrijst uit een bloemkelk, zij staat symbool voor de herboren ziel. De oude grieken dachten dat vlinders geboren werden uit regendruppels die op bloembladeren terecht waren gekomen.

Het elfenbankje. Sprookjesachtige versteende elfen die plots tot leven komen en dartele en lichtvoetige wezentjes blijken.

Overige beelden zijn o.a. een victoriaanse dame en heer, Neptunus en zeemeermin, de zonnegodin, Lorelei en Bacchus, god van de wijn.

Kinder meeleef-theater

Een leuke act, geschikt voor podium, straatfestivals en terrassen, als vaste act of als loopact. Rodi en Rolleke zijn twee ondeugende, vrolijke en eigenzinnige 'clowns' die hun eigen logica hanteren. Geschikt voor kleine kinderen, ook goed inzetbaar als kinder-opvang tijdens een personeelsfeest.

Diner-mysterie spelen

Tijdens een diner of buffet zijn de gasten getuige van de verwikkelingen tussen de excentrieke leden van de mysterieuze familie Waldemar. Scenes worden sfeervol ingeleid en ondersteund door een pianist. De familie zal de gasten uitdagen deel te nemen aan hun bizarre maar vermakelijke familie-rituelen. Geschikt voor groepen vanaf 50 personen en inzetbaar op verschillende locaties.

Animatie-acts en loopacts

Johannes en Juultje, de butler en zijn dienstbode lijken zo te zijn weggelopen uit een engels landhuis. Zij ontvangen op 'gepaste' en 'eigenwijze' manier uw gasten tijdens feesten en bruiloften, en mengen zich met hun piepende theekarretje onder de mensen.

En er is meer!

Neem voor meer en andere acts contact met ons op. Er zijn doorlopend nieuwe acts in ontwikkeling!

 

Voor meer informatie

S.T.O.E.P.
Tel./Fax: 024-3242205
E-Mail: stoep@compuserve.com